• Spotify
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
IMG_5456_edited.jpg

Naar verhouding leven in Groningen veel gezinnen in armoede. Er is geen  geld voor een kerstdiner of voor cadeaus. Deze gezinnen worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van het leven in armoede. Tijdens de feestdagen willen we daar extra bij stilstaan door middel van een kaartenactie. Deze kaarten zijn belangeloos ontworpen door een stel talentvolle creatieven uit Groningen.

 

De opbrengsten van deze VRIJ-GEVIG kerstkaarten worden gedoneerd aan het goede doel.  Bij aankoop van een kaartenset kunnen we 7,50 euro doneren en zijn we een stap dichter bij ons doel!

Help jij ons mee zodat wij zoveel mogelijk gezinnen, die het hard nog hebben, kunnen helpen? Verstuur deze kaarten naar vrienden en familie die veel voor jou betekenen. Zo zijn jullie tijdens deze bijzondere feestmaand toch een beetje bij elkaar.

1/6

VRIJ- is een initiatief om op vrijdag de leukste mensen op de leukste plekken bij elkaar te brengen. Een vrijdagmiddagborrel kun je het noemen, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat. VRIJ- is iets waar mensen naar uitkijken, waar ze zich kunnen verliezen, waar ze vrienden maken, de liefde vinden en of gewoon een heerlijke avond hebben. 

Helaas nu even geen evenementen van onze kant, maar zodra dit weer mogelijk is gaan we los.  We komen terug, we weten nog niet wanneer. Maar je zult van ons horen! 

@WIJZIJNVRIJ

© 2020  WIJZIJNVRIJ.COM | INFO@WIJZIJNVRIJ.COM